FAQ

Op de beginpagina vindt je onze super deals. Deze deals, voor een extreem lage prijs, is maar één dag geldig, dus wees er snel bij! Klik op de bekijk deal knop voor meer informatie. Op deze pagina vind je meer afbeeldingen, meer informatie en alle voordelen op een rij en hier kunt u deze deal toevoegen aan uw winkelmandje. Nadat u een deal heeft aangeschaft gaan wij direct aan het werk. U krijgt een email met de bevestiging van uw aankoop en zodra uw bestelling verzonden is de track en trace code.

Omdat alle producten direct vanuit de fabriek worden verzonden, zonder tussenhandel, ligt de gemiddelde levertijd rond de 10 werkdagen met een maximum van 20 werkdagen.

U kunt bij ons betaling via Ideal, Mistercash, Paypal en/of creditcard. Onze gehele website is beveiligd en uw gegevens worden versleuteld verzonden, betalen is dus 100% veilig !

De verzending is gratis en u kunt uw bestelling online volgen.

De deal van de dag bovenaan onze homepage staat er 24 uur op. Wij bieden elke dag een nieuwe deal aan. De producten daaronder zijn altijd beschikbaar. Zolang de voorraad strekt, staan ze online, maar OP = OP !

Dat is bij ons niet verplicht, u kunt bestellen zonder te registreren. Het is echter wel makkelijk om uw te registreren, u kunt dan in het klantenpaneel uw bestellingen terug vinden en status updates volgen. Ook kunt u dan bij een volgend bezoek nog sneller de betaalprocedure doorlopen.

Wij helpen u graag en staan garant voor goede service. U kunt bij ons altijd terecht met uw vragen en opmerkingen. Om het u gemakkelijk te maken en om u beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij een contactformulier voor u ingericht.

Binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling kan er zonder opgave van redenen worden herroepen op de aankoop “Herroepingsrecht”.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na de melding dat u wenst te annuleren nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van ons terug! Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen na ontvangst van de retourzending het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten. Wilt u een retour melden, stuur dan even een berichtje via het contactformulier.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door een een berichtje via het contactformulier of te bellen met onze klantenservice. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”.

Wij horen het graag! Gebruik dan het contactformulier.

`